Rost Cooking

Walking Dinner: Wat is het en welke gerechten zijn er?

Walking Dinner bij Rost Cooking

Een walking dinner is een gezellige manier om tijd door te brengen met vrienden, familie of collega’s. Tijdens een walking dinner kan je in een ontspannen sfeer met elkaar praten en genieten van het eten en de ambiance. Doordat je tijdens het walking dinner van tafel naar tafel beweegt, ontstaat er ook de mogelijkheid om met meerdere mensen in gesprek te gaan. Of heb je liever behoefte aan een walking dinner in de vorm van een lopend buffet? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Als je van plan bent om in Doetinchem (of de provincie Gelderland) een walking dinner te organiseren, dan zijn de koks van Rost Cooking de aangewezen personen. Wij kunnen namelijk het walking dinner voor je verzorgen en je volledig ontzorgen. Daarnaast kunnen wij ook de complete catering uit handen nemen voor jouw evenement, ongeacht of het in de omgeving van Arnhem, Zevenaar, Doetinchem of Winterswijk is.

Navigeer eenvoudig naar de volgende onderwerpen als je meer informatie wil:

"Rost Cooking helpt je bij de totale catering van jouw Walking Dinner"

Wat is een Walking Dinner?

Een walking dinner, in het Nederlands lopend dineren, is een type maaltijd of diner waarbij gasten kleine, hapklare gerechten eten, terwijl ze staan of rondlopen in plaats van aan tafels zitten. Het is een informele en sociale manier van dineren waarbij er meerdere gangen worden geserveerd in kleine porties, zodat gasten verschillende smaken en/of keukens kunnen proberen.

Bij een walking dinner worden de gerechten meestal gepresenteerd op kleine borden of schalen die goed vastgehouden kunnen worden. Zo ook bij ons. Wij zorgen ervoor dat je tijdens het eten van de gerechten een (kleine) vork of lepel krijgt om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarnaast kun je er bij een walking dinner voor kiezen om de gasten zichzelf te laten bedienen in de vorm van een lopend buffet of ze kunnen worden bediend door personeel dat langskomt met dienbladen om de gerechten aan te bieden. In beide gevallen kunnen wij jullie van dienst zijn.

Een walking dinner is populair op evenementen zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten en feestjes, omdat het een ontspannen sfeer creëert. Het geeft gasten de kans om te socializen, terwijl ze genieten van lekker eten en drinken. Van plan om een walking dinner te organiseren? Neem contact met ons op of reserveer eenvoudig via onderstaande knop.

 

 

Reserveer jouw Walking Dinner

Het menu en de gerechten bij een Walking Dinner

Het menu en de gerechten tijdens een walking dinner kunnen sterk variëren, afhankelijk van de gelegenheid, de gasten en de culinaire voorkeuren van de gastheer of -vrouw. Over het algemeen bestaat een walking dinner uit meerdere gangen, waaronder voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Hieronder is een voorbeeldmenu te zien.

Bij een walking dinner worden de gerechten vaak geserveerd in kleine porties, zodat gasten van verschillende smaken kunnen genieten en hun honger kunnen stillen zonder te veel te eten. Populaire gerechten voor een walking dinner zijn onder andere kleine hapjes zoals sushi, vis, gehaktballetjes, mini-quiches, kaasplankjes en soepen. Voor hoofdgerechten kunnen er kleine porties van verschillende vlees-, vis- of vegetarische gerechten worden geserveerd, zoals mini-burgers, gegrilde zalm, zachtgegaarde witvis, geroosterde groenten en pasta. En als dessert kunnen er kleine taartjes, mini-cupcakes, petit fours en chocolade truffels worden geserveerd. Let op: Bovenstaande gerechtjes zijn voorbeelden, in feite is niks ons te gek. Vraag naar de mogelijkheden.

Het menu van een walking dinner kan ook thematisch worden samengesteld, bijvoorbeeld met gerechten uit een bepaalde regio of land, of met een focus op specifieke ingrediënten of kookstijlen. Het belangrijkste is dat het menu een mix is van verschillende smaken en texturen, en dat de gerechten gemakkelijk te eten zijn terwijl gasten rondlopen en met elkaar praten. Vraag bij ons naar de mogelijkheden rondom het samenstellen van het menu voor jouw gelegenheid. Wij denken graag met jou mee.

 

 

Walking Dinner catering

Rost Cooking biedt walking dinner catering voor diverse gelegenheden, zoals feestjes, bijeenkomsten of een gezellig avondje met vrienden. Wij komen bij jou thuis of op een andere gewenste locatie de catering voorbereiden, uitvoeren en opruimen.

In samenspraak met jou worden de gerechten en aankleding besproken om ervoor te zorgen dat alles er goed uitziet. Tijdens het evenement zijn één of meerdere chef-koks aanwezig om alles klaar te zetten en de gerechten live te bereiden. Na afloop van het walking dinner ruimen de koks alles op en laten ze de locatie netjes achter.

Rost Cooking zorgt voor alles, van voorbereiding tot opruiming, om ervoor te zorgen dat het diner een succes wordt. Als klant kan men erop vertrouwen dat wij alles in het werk stellen om aan de wensen van de klant te voldoen en een geslaagd walking dinner te verzorgen. Bij interesse kan er contact opgenomen worden om de mogelijkheden van walking dinner catering te bespreken.

Een reis door onze keuken

Onze diensten

Private dining

Het 4 gangen menu is inclusief bijpassende wijnen en tafelwater. Prijs per persoon €107,50 (minimaal 8 personen) Tevens is het 4 gangen diner uit te breiden met meerdere gangen, elk bijkomende gang bedraagt €10 per persoon.

Vanaf € 107,50 pp

Walking dining

Het 6 gangen menu is inclusief bijpassende wijnen en tafelwater. Alle gerechten zijn ter grote van een klein tussengerecht. Prijs per persoon €89,95 (minimaal aantal personen 15 personen). Tevens is het 6 gangen walking diner uit te breiden met meerdere gangen, elk bijkomende gang bedraagt €7,50 per persoon.

Vanaf € 89,95 pp

BBQ live cooking

Onze kok zorgt voor een mals stuk wagyu beef, runderbavette of voor visliefhebbers: ‘het neusje van de zalm’. Dit wordt live klaargemaakt op de bekende ‘Big Green Egg’ of OFYR BBQ. Mocht je geen vleesliefhebber zijn, er worden uiteraard ook huisgemaakte salades en groentes geserveerd.

Vanaf € 39,95 pp

Feestverzorging

Feestverzorging van Rost Cooking staat garant voor een klassevolle en kwalitatief hoogstaande all-in uitvoering van elk feest, bruiloft, bedrijfsevent of ander gelegenheid. Voor elke gelegenheid houden wij rekening met werkelijk alle aspecten die jouw feest of event maken tot wat het moet zijn.

Op aanvraag
Trek gekregen?

Reserveer jouw arrangement!

Begin jij ook te watertanden na dit verhaal? Rost Cooking komt graag met jou in contact om te bespreken wat wij voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van culinaire verzorging.

Neem contact op