Rostcooking

Reviews

Klanten aan het woord

Ronnie heeft voor ons een 21 Diner in de buitenlucht verzorgd. Tijdens de voorbespreking was al snel duidelijk dat we vrij waren in alles wat wij zelf voor ogen hadden qua aankleding, ingrediënten en sfeer die we neer wilden zetten. Hij was heel flexibel en dacht in alles mee. Zelfs op het laatste moment wijzigingen doorvoeren was geen probleem. Op de avond zelf heeft Ronnie gebruik gemaakt van onze eigen keuken. Alles was prachtig opgediend en uitgeserveerd waardoor de sfeer gelijk goed was. Voor de presentatie heeft hij zelfs nog ter plekke eetbare bloemen uit onze eigen tuin geplukt om mee te nemen in een van de vele gangen. Flexibel was hij ook tijdens toespraken die tussen gangen werden uitgevoerd en wist hij op het perfecte moment alles te serveren. Zowel vlees, vegetarisch en zelfs glutenvrije gangen waren interessant en geen probleem om naar te vragen. Na afloop is al het servies en glaswerk meegenomen, ook nog op de dag na het diner. Op de avond zelf was Ronnie zeker de stille culinaire kracht achter het succesvolle diner.

Dankjewel!
Wij wilden met onze vrienden een keer iets speciaals. Via via kwam ik in contact met Ronnie en hij snapte direct wat wij wilden. Een 6 gangen walking dinner zou het beste bij ons passen. Op 29 december kwam hij samen met zijn collega precies op de afgesproken tijd bij ons thuis en begon direct met de voorbereidingen voor het diner. Alle gerechten waren stuk voor stuk prachtige en heerlijke creaties. De bijpassende wijnen die erbij geserveerd werden maakt het plaatje compleet. Een echte aanrader voor een gezellige avond (thuis) uit. Wij hebben genoten en het is zeker voor herhaling vatbaar!

Dankjewel!
Een heerlijke avond gehad met Rost Cooking.
Prachtige opgemaakte gerechten met iedere gang weer heerlijke smaken. Ook de wijnen waren een goede keuze, dit maakte onze beleving compleet. Goede en duidelijke uitleg over iedere wijn en de gerechten. Ook voor onze internationale gast werd er makkelijk overgeschakeld naar de Engelse taal waar dit nodig was. Als finishing touch werd alles ook nog keurig netjes achtergelaten. Kortom: een echte aanrader met het idee door de gedekte tafel, de kookkunsten en de bediening alsof je wel uiteten bent, maar dan in je eigen huis.

Private dining

Een kok aan huis

Begin jij ook te watertanden? Rost Cooking komt graag met jou in contact om te bespreken wat wij voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van culinaire verzorging.
Whatsapp openen
1
Kunnen wij jou ergens bij helpen?
Hallo,
Leuk dat je interesse hebt in Rost Cooking. Wij helpen jou graag verder. Waarmee kan ik je van dienst zijn?