Rost Cooking

Reviews

Op deze pagina vind je een aantal reviews van onze klanten. Wil je ook een review achter laten? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op
Reviews

Onze klanten aan het woord

Carla, Michel en Loïs van Dijk

Ronnie heeft voor ons een 21 Diner in de buitenlucht verzorgd. Tijdens de voorbespreking was al snel duidelijk dat we vrij waren in alles wat wij zelf voor ogen hadden qua aankleding, ingrediënten en sfeer die we neer wilden zetten. Hij was heel flexibel en dacht in alles mee. Zelfs op het laatste moment wijzigingen doorvoeren was geen probleem. Op de avond zelf heeft Ronnie gebruik gemaakt van onze eigen keuken. Alles was prachtig opgediend en uitgeserveerd waardoor de sfeer gelijk goed was. Voor de presentatie heeft hij zelfs nog ter plekke eetbare bloemen uit onze eigen tuin geplukt om mee te nemen in een van de vele gangen. Flexibel was hij ook tijdens toespraken die tussen gangen werden uitgevoerd en wist hij op het perfecte moment alles te serveren. Zowel vlees, vegetarisch en zelfs glutenvrije gangen waren interessant en geen probleem om naar te vragen. Na afloop is al het servies en glaswerk meegenomen, ook nog op de dag na het diner. Op de avond zelf was Ronnie zeker de stille culinaire kracht achter het succesvolle diner.

Dankjewel!

Aafke en Pascal

Wij wilden met onze vrienden een keer iets speciaals. Via via kwam ik in contact met Ronnie en hij snapte direct wat wij wilden. Een 6 gangen walking dinner zou het beste bij ons passen. Op 29 december kwam hij samen met zijn collega precies op de afgesproken tijd bij ons thuis en begon direct met de voorbereidingen voor het diner. Alle gerechten waren stuk voor stuk prachtige en heerlijke creaties. De bijpassende wijnen die erbij geserveerd werden maakt het plaatje compleet. Een echte aanrader voor een gezellige avond (thuis) uit. Wij hebben genoten en het is zeker voor herhaling vatbaar!

Dankjewel!

Nieke en Maik

Een heerlijke avond gehad met Rost Cooking.
Prachtige opgemaakte gerechten met iedere gang weer heerlijke smaken. Ook de wijnen waren een goede keuze, dit maakte onze beleving compleet. Goede en duidelijke uitleg over iedere wijn en de gerechten. Ook voor onze internationale gast werd er makkelijk overgeschakeld naar de Engelse taal waar dit nodig was. Als finishing touch werd alles ook nog keurig netjes achtergelaten. Kortom: een echte aanrader met het idee door de gedekte tafel, de kookkunsten en de bediening alsof je wel uiteten bent, maar dan in je eigen huis.

Roy Smulders

We hebben Rost Cooking ingehuurd voor ons bedrijfsfeest. Wat een fantastische ervaring en geweldig eten! Wij raden Rost cooking echt iedereen aan! Zeker 5 sterren waardig.

Kitty Engel

We wilden onze vrienden eens iets speciaals geven en dachten hierbij aan private dining. Op aanbeveling namen we contact op met Rost Cooking. Ronnie en Frank hebben al onze verwachtingen overtroffen. Het contact vooraf was prima, er werd gevraagd naar (dieet) wensen, maar wij kozen ervoor Ronnie de vrije hand te geven. We kregen een toegankelijk, verrassend en sterrenwaardig 4 gangen menu. Bij de ontvangst van onze gasten hadden we prosecco en tijdens het diner bijpassende wijnen. Ronnie kan toveren met smaken, kleuren en combinaties.

Frank was prettig zichtbaar in de bediening. Niet op de voorgrond, maar wel oog voor detail als een leeg glas. Etiquette heeft Frank perfect onder de knie.

Rost Cooking neemt je alles uit handen en werken volgens de recente regelgeving m.b.t. hygiëne. Ze nemen servies, glaswerk, wijn en producten zelf mee. Wij zorgden enkel voor wat aankleding op tafel. Ook de afwas werd weer meegenomen en na afloop troffen wij onze keuken weer net zo aan als bij de start.

We hebben genoten van de avond en zullen in de toekomst zeker nog eens een avond reserveren.

Sonja Posthuma

Een Super avond gehad. Het was ter ere van mijn pensioenafscheid. I.o.m. Ronnie hadden we vooraf afgestemd de mogelijkheden voor een live cooking.
Ze waren op tijd voor dat de gasten er waren. De life cooking bestond uit 6 koude hapjes en 4 warme gerechtjes. Alles prachtige geserveerd op mooi servies en bestek. De gerechtjes waren zeer smaakvol en met passie klaar gemaakt. Wat zijn deze mannen creatief. De gasten waren heel tevreden en lieten mij dat ook nog de volgende dag weten. Wat ik als heel prettig ervaarde is dat je helemaal ontzorgd wordt vanaf binnenkomst tot aan het eind van de avond het schoon achterlaten van de keuken.
Wij hebben allemaal Genoten. Het is zeker een aanrader en voor een volgende keer.

Dank Ronnie en Alex

Feest op locatie

Jouw feest, op locatie regelt Rost Cooking alles.

Heeft u iets bijzonders in gedachten of wilt u een combinatie van bovenstaande? Wij denken graag met u mee. Bel of mail ons gerust voor advies en de mogelijkheden.

Neem contact op