Rost Cooking
Private Dining
Het 4 gangen menu is inclusief bijpassende wijnen en tafelwater.
Prijs per persoon €89,95 (minimaal 8 personen)
Tevens is het 4 gangen diner uit te breiden met meerdere gangen, elk bijkomende gang bedraagt €10 per persoon.
Dit is een impressie hoe een 4 gangen private dining eruit kan zien. Wij werken met de seizoenen mee. Daarnaast stel ik naar uw wensen een menu samen.

Voorgerecht
In limoen gegaarde seizoen witvis, verse dillecrème, antiboise, in saffraan gelegde venkel en borage cress.

Tussengerecht
Zoete aardappelsoep met hoenderfilet, kokosschuim en gepofte pompoenpitten.

Hoofdgerecht
Runderlende van Black Angus, witte sjalotten confit, aardappeltaartje met truffel en oude kaas, courgette linten en gebonden jus van tonkabonen.

Dessert
Pure chocoladetaart, Oranjebitter winegum, witte chocolade espuma, gekarameliseerde Elstar appel en sinaasappelsorbet ijs.
Catering
Bekijk onze overige arrangementen
Trek gekregen? Reserveer jouw arrangement!
Begin jij ook te watertanden na dit verhaal? Rost Cooking komt graag met jou in contact om te bespreken wat wij voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van culinaire verzorging.