Feestverzorging

Stijlvol genieten en tot in de puntjes verzorgd

Feestverzorging van Rost Cooking staat garant voor een klassevolle en kwalitatief hoogstaande all-in uitvoering van elk feest, bruiloft, bedrijfsevent of ander gelegenheid. Voor elke gelegenheid houden wij rekening met werkelijk alle aspecten die jouw feest of event maken tot wat het moet zijn: een onvergetelijke dag voor jou en jouw gasten, die jouw moment extra in de verf zet. Rost Cooking regelt alles voor u! Van food, meubilair, entertainment, audio tot aan sanitair. Alles kan vooraf met ons besproken worden en wordt vervolgens door ons georganiseerd.

Culinaire invulling?

Voor de culinaire invulling van uw gelegenheid hebben wij vele mogelijkheden (voor een impressie van de mogelijkheden, klik hier). Onze Chef houdt altijd rekening met de beschikbaarheid van seizoensproducten en eventuele dieetwensen. Qua dranken wordt het assortiment aangepast naar uw wensen. De consumpties kunnen op nacalculatie doorberekend worden of met een all-in prijs.

"Ons motto blijft zonder meer: Vier uw feest, vier het leven en geniet!"

Feestverzorging voor:

Jouw feest, op locatie regelt Rost Cooking alles.

Heeft u iets bijzonders in gedachten of wilt u een combinatie van bovenstaande? Wij denken graag met u mee. Bel of mail ons gerust voor advies en de mogelijkheden.
Whatsapp openen
1
Kunnen wij jou ergens bij helpen?
Hallo,
Leuk dat je interesse hebt in Rost Cooking. Wij helpen jou graag verder. Waarmee kan ik je van dienst zijn?