Ons verhaal

Over Rost Cooking

De passie voor koken ontstond in Ronnies tienerjaren. Hij begon als afwasser in de keuken en al snel mocht hij zich richten op het maken van gerechten. Hierdoor werd hij geprikkeld door het veelzijdige werk als kok in de keuken. In 2008 haalde hij zijn diploma ‘Zelfstandig Werkend Kok’. Hij wilde zijn passie, vaardigheden en kennis voor het vak vergroten.

Neem contact op

"Ik vind het mooi om mijn beroep, mijn expertise over te mogen brengen op mensen"

Allround gespecialiseerd kok

De opleiding ‘Allround Gespecialiseerd Kok’ rondde hij af in 2010. Ronnie deed in ruim zestien jaar veel werkervaring op bij verschillende restaurants. De ondernemende Ronnie besloot eind 2019 de uitdaging aan te gaan en zijn eigen onderneming te starten: ‘Rost Cooking’. Het perfecte moment om als freelance chef-kok zijn passie voor het vak te delen. Zijn werkplezier haalt hij uit het verzorgen van Private Dining, live BBQ-arrangementen, het geven van kookworkshops of het verzorgen van een bedrijfslunch. Ronnie is een flexibele chef-kok met ruime ervaring in het vak. Alles is bespreekbaar, ook als het gaat om allergieën of dieetwensen.

Neem contact op
Een reis door onze keuken

Onze diensten

Private dining

Het 4 gangen menu is inclusief bijpassende wijnen en tafelwater. Prijs per persoon €107,50 (minimaal 8 personen) Tevens is het 4 gangen diner uit te breiden met meerdere gangen, elk bijkomende gang bedraagt €10 per persoon.

Vanaf € 107,50 pp

Walking dining

Het 6 gangen menu is inclusief bijpassende wijnen en tafelwater. Alle gerechten zijn ter grote van een klein tussengerecht. Prijs per persoon €89,95 (minimaal aantal personen 15 personen). Tevens is het 6 gangen walking diner uit te breiden met meerdere gangen, elk bijkomende gang bedraagt €7,50 per persoon.

Vanaf € 89,95 pp

BBQ live cooking

Onze kok zorgt voor een mals stuk wagyu beef, runderbavette of voor visliefhebbers: ‘het neusje van de zalm’. Dit wordt live klaargemaakt op de bekende ‘Big Green Egg’ of OFYR BBQ. Mocht je geen vleesliefhebber zijn, er worden uiteraard ook huisgemaakte salades en groentes geserveerd.

Vanaf € 39,95 pp

Feestverzorging

Feestverzorging van Rost Cooking staat garant voor een klassevolle en kwalitatief hoogstaande all-in uitvoering van elk feest, bruiloft, bedrijfsevent of ander gelegenheid. Voor elke gelegenheid houden wij rekening met werkelijk alle aspecten die jouw feest of event maken tot wat het moet zijn.

Op aanvraag
Trek gekregen?

Reserveer jouw arrangement!

Begin jij ook te watertanden na dit verhaal? Rost Cooking komt graag met jou in contact om te bespreken wat wij voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van culinaire verzorging.

Neem contact op