Rost Cooking

BBQ smoker arrangement met live cooking

Onze kok zorgt voor een mals stuk wagyu beef, runderbavette of voor visliefhebbers: ‘het neusje van de zalm’. Dit wordt live klaargemaakt op de bekende ‘Big Green Egg’ of OFYR BBQ. Mocht je geen vleesliefhebber zijn, er worden uiteraard ook huisgemaakte salades en groentes geserveerd. Voor elk wat wils.

Rost Cooking

Warm en koud buffet

Het is kost nogal wat werk en tijd om een écht goed buffet te bereiden. Rost Cooking neemt dit voor jou uit handen. We bereiden het warm en koud buffet en leveren het bij je af. De dag na het buffet halen we de vuile vaat weer op. Keuze uit verschillende warme en/of koude buffetten, vanaf 12 personen. Zijn er mensen met speciale wensen? Wij passen ons graag aan.

Rost Cooking

Zelfgemaakte hapjes met eerlijke producten

Geen feest of bijzondere gelegenheid is compleet zonder luxe hapjes. Ben jij de worst, kaas en pinda’s ook zat? Wij verzorgen voor jou de lekkerste en exclusieve hapjes. ‘Toast met ossenworst, vitello tonato, amuselepel met carpaccio, zalm met roomkaas en dille’. Trek gekregen? Wij komen graag met jou in contact om te bespreken wat we op culiniar gebied kunnen betekenen.
Whatsapp openen
1
Kunnen wij jou ergens bij helpen?
Hallo,
Leuk dat je interesse hebt in Rost Cooking. Wij helpen jou graag verder. Waarmee kan ik je van dienst zijn?