Rost Cooking

Catering Doetinchem

Kwalitatief hoge catering in en rondom Doetinchem!

Geen standaardconcepten, -formules of huislabels. Rost Cooking is een verfijnde en ervaren cateraar in de omgeving van Doetinchem die iedere gelegenheid omtovert tot een unieke beleving. Wij zorgen voor luxe lunches en diners samen met vrienden, familie of collega’s. Dit allemaal op de locatie van jouw wensen. Zo kun je de catering gewoon inzetten in je eigen eetkamer, tuin, of op een andere locatie. Denk bijvoorbeeld aan jouw trouwlocatie of de ruimte waar jij je feest geeft. Wil je naast het eten ook geen zorgen hebben over bijvoorbeeld het meubilair of de muziek? Rost Cooking regelt alles voor je! Van stoelen, tafels en het sanitair tot aan de muziekinstallatie en het entertainment.

Doetinchem is bij uitstek de plek voor een groot en uitgebreid samenkomen tijdens een bruiloft of (bedrijfs)feest. Wij van Rost Cooking verzorgen en ontzorgen met liefde een private dining, walking dinner of de complete catering van jouw gelegenheid in de omgeving van Doetinchem. Hieronder staan alle mogelijkheden op een rijtje:

"Geen standaardconcepten, -formules of huislabels"

Bedrijfscatering voor Doetinchemse ondernemers

Wij draaien onze hand niet om voor een bedrijfsfeest of de totale catering voor jouw bedrijf. Rost Cooking is de cateraar in Doetinchem en omstreken voor bedrijven die hulp nodig hebben in de keuken. Willen jullie in het bedrijfsrestaurant gezondere gerechten gaan serveren? Of staat er de komende tijd een groots feest gepland met alle medewerkers? Voor beiden bieden wij bedrijfscatering aan.

Catering voor bedrijfsrestaurant

Jouw bedrijfsrestaurant is meer dan alleen een plek waar werknemers hun lunch nuttigen. Het is de ontmoetingsplek voor collega’s om bij te praten, elkaar te inspireren en energie op te doen voor de werkdag. Onze catering voor een bedrijfsrestaurant gaat niet alleen om eten, maar ook om de gezellige sfeer en het ontsnappen aan de dagelijkse werkzaamheden.

We hechten veel waarde aan gezonde voeding en promoten een gezonde levensstijl. Onze bedrijfscatering draagt hieraan bij door dagelijks verse en gezonde gerechten te serveren. Onze koks bereiden deze gerechten bij voorkeur ter plaatse, en maken gebruik van eerlijke ingrediënten van hoge kwaliteit.

Wij kunnen jouw bedrijfsrestaurant in Doetinchem en omstreken meer bieden dan alleen een lunch. Het is de ideale locatie voor vergaderingen, brainstormsessies of een spontane koffiepauze met een collega. Onze catering is super handig en flexibel en kan worden aangepast aan de specifieke wensen van jouw bedrijf. Of het nu gaat om een ontbijt, lunch, tussendoortje of diner, onze koks boosten de gerechten in jouw bedrijfsrestaurant door altijd een heerlijke en gezonde maaltijd voor te schotelen.

Catering voor bedrijfsfeest

Zelf geen zin om de catering voor je bedrijfsfeest te verzorgen? Dat snappen wij en horen we ook vaker bij klanten van ons. Het is vrij lastig om de puzzelstukjes in elkaar te laten vallen als je aan van alles moet denken. Rost Cooking verzorgt vaker bedrijfsfeesten in en rondom Doetinchem en helpt graag bij de keuze voor gerechten tijdens kleine en grote feesten of bij bedrijfsuitjes op een speciale locatie. Wij gaan voor jullie aan de slag om het totaalplaatje kloppend te maken. In overleg met jullie kiezen we voor bepaalde gerechten, waarbij we rekening houden met allergieën of vegan- en dieetwensen. Willen jullie een BBQ organiseren? Of past een buffet beter bij jullie bedrijfsfeest? Bij ons is het allemaal mogelijk. We kunnen zelfs een proeverij organiseren met allemaal kleine gerechten of live op locatie komen koken in de vorm van live cooking.

Het is niet alleen mogelijk om diners door ons te laten verzorgen. Ook voor een ontbijt, een lunch of een andere maaltijd zijn wij de cateringspecialist. Daarnaast hadden we het eerder over het totaalplaatje kloppend maken. Dat betekent dat we naast het eten ook het complete event samen met jullie kunnen bedenken en wij de uitvoering voor onze rekening nemen. Denk hierbij aan meubilair, entertainment en muziek. Vooral dat laatste is handig om aan ons uit te besteden, omdat sommige collega’s nogal een slechte muzieksmaak kunnen hebben. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een reis door onze keuken

Onze diensten

Private dining

Het 4 gangen menu is inclusief bijpassende wijnen en tafelwater. Prijs per persoon €107,50 (minimaal 8 personen) Tevens is het 4 gangen diner uit te breiden met meerdere gangen, elk bijkomende gang bedraagt €10 per persoon.

Vanaf € 107,50 pp

Walking dining

Het 6 gangen menu is inclusief bijpassende wijnen en tafelwater. Alle gerechten zijn ter grote van een klein tussengerecht. Prijs per persoon €89,95 (minimaal aantal personen 15 personen). Tevens is het 6 gangen walking diner uit te breiden met meerdere gangen, elk bijkomende gang bedraagt €7,50 per persoon.

Vanaf € 89,95 pp

BBQ live cooking

Onze kok zorgt voor een mals stuk wagyu beef, runderbavette of voor visliefhebbers: ‘het neusje van de zalm’. Dit wordt live klaargemaakt op de bekende ‘Big Green Egg’ of OFYR BBQ. Mocht je geen vleesliefhebber zijn, er worden uiteraard ook huisgemaakte salades en groentes geserveerd.

Vanaf € 39,95 pp

Feestverzorging

Feestverzorging van Rost Cooking staat garant voor een klassevolle en kwalitatief hoogstaande all-in uitvoering van elk feest, bruiloft, bedrijfsevent of ander gelegenheid. Voor elke gelegenheid houden wij rekening met werkelijk alle aspecten die jouw feest of event maken tot wat het moet zijn.

Op aanvraag

De cateraar voor bruiloften in Doetinchem

Bruiloften zijn gelegenheden waarbij alles tot in de puntjes geregeld moet zijn. Heeft jouw partner je recent ten huwelijk gevraagd? En zijn jullie nu op zoek naar een cateraar die meedenkt met jullie gehele bruiloft of trouwerij in de omgeving van Doetinchem? Wij staan voor jullie klaar om samen tot een totaalconcept te komen voor de bruiloft. Dit zodat jullie op de dag zelf (of tijdens het bruiloftsfeest) aandacht hebben voor je partner, je familie en je vrienden in plaats van de catering en alles wat daarbij komt kijken.

Tijdens de bruiloft is er op culinair gebied van alles mogelijk. Vaak creëren wij unieke gerechten die passen bij jouw wensen voor de bruiloft. Met zulke gerechten verwonderen we jouw gasten, zodat ze de bruiloft niet snel zullen vergeten. Het loopt vaak uiteen van lichte en kleine gerechtjes tot wat grotere en ‘zwaardere’ gerechten. Bij iedere gang zorgen wij voor de juiste borden met bijpassend glaswerk en bestek. Eigenlijk al het servies dat nodig is voor tijdens de trouwerij.

Wij kunnen echter niet alleen helpen met de bruiloftcatering, maar gaan nog een stapje verder. Zo denken wij graag mee over:

  • De faciliteiten (stoelen, banken, tafels, tenten, sanitair, trouwprieel, witte/rode loper)
  • De entertainment (muziek, dj, entertainer)
  • De drankjes (alcoholisch en non-alcholosich)
  • De persoonlijke details

Staat er iets niet tussen waar je wel interesse in hebt? Twijfel niet en vraag het na bij ons.

Feestcatering in Doetinchem

Als je op zoek bent naar feestcatering van hoge kwaliteit, dan is Rost Cooking de juiste keuze. Wij bieden een all-in service voor elk feest, bruiloft, bedrijfsevenement of andere gelegenheid. Wij begrijpen dat elk feest uniek is en daarom houden wij rekening met elk aspect om ervoor te zorgen dat jouw evenement een onvergetelijke dag wordt voor jou en jouw gasten.

Van het eten tot het meubilair en de audio tot het sanitair, wij regelen alles voor jou. Je kunt vooraf met ons bespreken wat je wensen zijn en wij zorgen ervoor dat alles perfect wordt georganiseerd. Wij bieden een complete feestcatering aan in Doetinchem en de omliggende regio. Met Rost Cooking hoef je je geen zorgen te maken over de organisatie van jouw feest of evenement en kun je optimaal genieten van jouw speciale moment.

Private dining & walking dinner catering Doetinchem

Tijdens een feestje of bijeenkomst een walking dinner organiseren? Of gewoon een gezellig avondje met vrienden naar een culinair hoger niveau tillen? Rost Cooking komt graag bij jou thuis in Doetinchem, of op een locatie naar wens, langs om de catering voor een private dining of walking dinner voor te bereiden, uit te voeren en op te ruimen. Je kunt aan op het volgende als je kiest voor een private dining of walking dinner bij Rost Cooking:

  1. Wij bereiden in samenspraak de gerechten, aankleding enz. voor om goed voor de dag te komen;
  2. Tijdens het event komen één of meerdere van onze chefkoks alles klaarzetten en uiteindelijk ook de gerechten (live) bereiden;
  3. Nadat iedereen naar huis is en de private dining/walking dinner ten einde is, ruimen de chefkoks alles op en laten ze het achter zoals het was.

Voorbereiden, uitvoeren en opruimen dus. We doen er alles aan om de catering van jouw private dining of walking dinner te laten slagen. Hebben we jou ervan overtuigd om eens het gesprek aan te gaan? Neem dan contact met ons op, zodat we jullie wensen werkelijkheid kunnen laten worden.

Trek gekregen?

Reserveer jouw arrangement!

Begin jij ook te watertanden na dit verhaal? Rost Cooking komt graag met jou in contact om te bespreken wat wij voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van culinaire verzorging.

Neem contact op