Rost Cooking

Bedrijfscatering

Het bedrijfsrestaurant is de plek waar collega’s elkaar ontmoeten, nieuwe energie krijgen en inspiratie op doen. Een plek waar werknemers graag komen. Niet alleen voor de bedrijfslunch, maar ook voor een overleg of een spontane kop koffie met een collega. Gezond en dagelijks vers eten is een mindset die gerealiseerd kan worden door mensen bewust te maken van de voordelen van een gezonde levensstijl. Onze bedrijfscatering draagt hieraan bij. Zo kunnen onze koks elke dag vers op locatie een verzorgde bedrijfslunch verzorgen met gezonde, eerlijke en lekkere gerechten. Onze koks bereiden zoveel mogelijk voor in onze ambachtelijke keuken in Doetinchem. Van daaruit regelen we zelf de logistiek naar iedere gewenste locatie. Een vers ontbijt, tussendoortjes, lunch of diner. Rost Cooking is superhandig en extreem flexibel.

Neem contact op

Bedrijfscatering is maatwerk

Bij Rost Cooking zul je geen standaardconcepten, formules of huislabels vinden. Wij zijn van mening dat een bedrijfsrestaurant perfect moet aansluiten bij de cultuur van een organisatie en gaan daarom elke samenwerking aan op basis van maatwerk. Samen met de opdrachtgever bespreken wij de mogelijkheden en creëren zo een persoonlijke oplossing voor elk bedrijf. De werkomgeving is enorm veranderd. Veel werkplekken zijn nu flexplekken en de bezetting wisselt zoals nooit tevoren. Dat zorgt ervoor dat ook de vraag naar catering per dag verschilt. Rost Cooking is de oplossing! Met een bedrijfscatering haal je de kwaliteit van Rost Cooking in huis, zonder groot cateringteam op locatie.

Neem contact op
Trek gekregen?

Reserveer jouw arrangement!

Begin jij ook te watertanden na dit verhaal? Rost Cooking komt graag met jou in contact om te bespreken wat wij voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van culinaire verzorging.

Neem contact op