Wie ben ik?

Ik, Ronnie Stinissen heb de liefde voor het koksvak in mijn tienerjaren ontdekt. Als 16 jarige jongen zocht ik een bijbaantje zoals ieder ander. Ik ben gaan werken bij Juffrouw Tok in Didam waar ik als afwasser aan de slag ben gegaan. Na een korte tijd stond ik in de keuken gerechten te maken en werd ik geprikkeld door het veelzijdige werk als kok.

Door deze prikkeling begon mijn carrière als kok. De eerste 2 jaar na dit baantje wist ik pas dat het koksvak echt iets voor mij was. Ik ben dan ook begonnen met de koksopleiding om hier een professional in te worden. In Doetinchem op het Graafschap College heb ik mijn eerste 3 jaar van mijn opleiding gevolgd en heb ik mijn diploma zelfstandig werkend kok behaald in 2008.

Na het behalen van dat diploma bedacht ik dat dit niet het laatste was wat ik wilde. Ik wilde mijn kennis, vaardigheden en passie voor het vak vergroten. De opleiding allround gespecialiseerd kok leek mij hiervoor de beste keus en deze opleiding heb ik in 2010 behaald.

In al die jaren dat ik op school gezeten heb hoorde hier natuurlijk ook een leerplek bij. Cafe restaurant Het Tolhuis in Zeddam was het bedrijf waar ik mijn passie mocht uitoefenen. Bij de start van mijn eerste opleiding ben ik begonnen bij de basis van het koken.

Mijn doel was om steeds een stapje hogerop te komen door zoveel mogelijk kennis en vaardigheden op te kunnen doen. Bij o.a deze mooie restaurants heb ik deze kans gekregen, voormalig restaurant Riche, Hotel Landgoed Groot Warnsborn, restaurant Dining, restaurant Mood`s en restaurant Strandlodge.

Het koken was het niet alleen voor mij. Ik wilde graag mijn kennis overbrengen naar leerlingen, stagiaires en de mensen thuis. Het leermeesterdiploma is dan ook in mijn bezit. Met dit diploma krijg ik de kans om het over te brengen op deze groep mensen.

Veelzijdig en werken met plezier is waar ik voor sta. Catering, partijen,evenementen en kookworkshops verzorgen past dan ook heel goed bij mij. Kookworkshops zijn voor mij de ultieme combinatie van het koksvak.

Kortom: Ik ben een veelzijdige kok met ruim 16 jaar ervaring die staat voor plezier, passie en professionaliteit. Niks is voor mij te gek. Laat u dus snel verrassen en maak gebruik van mijn diensten.