Kookworkshop

Kookworkshop op elke locatie

Een kookworkshop kan plaatsvinden op elke locatie: bij u thuis, in de buitenlucht én in uw bedrijf. Denk aan een bedrijfstraining of een kookworkshop als teambuilding. Alles is mogelijk. Ons team kan elke locatie omtoveren tot de perfecte plek voor uw kookworkshop.

Werkwijze kookworkshop op locatie

Een Kookworkshop op locatie staat voor koken en dineren met verse en regionale ingrediënten, in een informele sfeer. U komt binnen en ontvangt een welkomstdrankje met een amuse. Vervolgens gaan jullie samen met een of meerdere Chefs aan de slag. Tijdens de Kookworkshop op locatie leert u hoe u een exclusief diner bereidt. Niet door simpelweg receptuur te volgen, maar door écht gevoel te krijgen voor koken. Nadat alle gerechten zijn bereid is het tijd om aan tafel te gaan. U kunt uiteraard helpen met het opmaken en serveren van de gerechten. Dit kunt u ook door ons laten doen, terwijl u geniet van een goed glas wijn.

Nieuwsgierig naar een Kookworkshop op locatie aangepast aan uw wensen? Neem dan direct contact op via dit formulier. (graag hier een linkje plaatsten)

Elke aanvraag is uniek!

Kookworkshop op locatie aangepast aan uw wensen?

Benieuwd naar al onze kookworkshops op locatie en de prijzen? Daarvoor hebben we een speciaal overzicht gemaakt. Neem dan direct contact met ons op.
Whatsapp openen
1
Kunnen wij jou ergens bij helpen?
Hallo,
Leuk dat je interesse hebt in Rost Cooking. Wij helpen jou graag verder. Waarmee kan ik je van dienst zijn?