Rost Cooking

Hapjes on tour

Geen feest of bijzondere gelegenheid is compleet zonder luxe hapjes. Ben jij de worst, kaas en pinda’s ook zat? Wij verzorgen voor jou de lekkerste en exclusieve hapjes. ‘Toast met ossenworst, vitello tonato, amuselepel met carpaccio, zalm met roomkaas en dille’. Trek gekregen? Wij komen graag met jou in contact om te bespreken wat we op culinair gebied kunnen betekenen. Deze hapjes worden in een shaving dish warm aangeleverd. Ook zijn er vegetarische of geheel vegan hapjes te bestellen. Deze worden speciaal op maat gemaakt. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Hapjes 'Freezing Cold' (koud)

*Minimale afname 75 stuks

Hapjes 'High on Fire' (warm)

*Minimale afname 75 stuks

Hapjes 'Around the World'

Dit is een goed gevulde plank met koude en warme hapjes, aangevuld met vers afgebakken brood en dippers. De plank is goed voor 5 tot 7 personen. Let op: Hapjes assortimenten zijn voor bij de borrel, geen vervanging van een volledige maaltijd! Wij presenteren deze hapjes vaak op aardewerk borden of houten planken, die u bij uw gasten op (sta)tafels kunt presenteren. Warme gerechten en stokbrood worden centraal opgesteld. Daarnaast zijn alle disposables biologisch afbreekbaar!

Trek gekregen? Reserveer jouw arrangement!

Begin jij ook te watertanden na dit verhaal? Rost Cooking komt graag met jou in contact om te bespreken wat wij voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van culinaire verzorging.
Whatsapp openen
1
Kunnen wij jou ergens bij helpen?
Hallo,
Leuk dat je interesse hebt in Rost Cooking. Wij helpen jou graag verder. Waarmee kan ik je van dienst zijn?